Σπορ και δραστηριότητες στη Σέριφο

Διάφορες δραστηριότητες στη Σέριφο

Γνωρίστε τα θαλάσσια σπορ στο Λιβάδι και στα Λιβαδάκια

Η Σέριφος διαθέτει μερικές από τις πιο ωραίες παραλίες των Κυκλάδων. Οι παραλίες της προσφέρουν ήρεμο κολύμπι και ησυχία για όσους προτιμούν μοναδικές απολαύσεις μακριά από την κοσμική κίνηση σε διάφορες ερημικές παραλίες του νησιού, αλλά και ξέφρενη διασκέδαση με παιχνίδια και ατελείωτο κολύμπι. Στο Λιβάδι και στα Λιβαδάκια θα βρείτε επιχειρήσεις ενοικίασεις θαλάσσιων σπορ (κανό, SUP, fly board κλπ).

Οι περισσότερες από αυτές προσφέρονται για ιστιοσανίδα αλλά συνιστάται μόνο στο Λιβάδι και τα Λιβαδάκια, όπου υπάρχει έλεγχος από το Λιμεναρχείο.

Στη Σέριφο και συγκεκριμένα στο Λιβάδι, λειτουργεί από το 2003 σχολή αυτοδυτών, όπου μπορείτε να απευθυνθείτε για πληροφορίες και να γνωρίσετε μαζί τους τον υπέροχο βυθό του νησιού με τα αμέτρητα μυστικά του. Επίσης στο Λιβάδι λειτουργούν και επιχειρήσεις ενοικίασης μικρών σκαφών.

Αν σας αρέσει η ιστιοπλοΐα, στη Σέριφο σίγουρα θα βρείτε λιμάνι να δέσετε. Στο Λιβάδι μπορείτε να ανεφοδιαστείτε με καύσιμα ενώ στους όρμους του Κουταλά και του Μεγάλου Λιβαδιού, μπορείτε να προμηθευτείτε πάγο και νερό από τις ταβέρνες.

Οι παραλίες Λιβάδι και Λιβαδάκια στη Σέριφο

Το νησάκι Πιπέρι προσφέρεται για αναρρίχηση αλλά δεν διαθέτει οργάνωση ή παρακολούθηση, ενώ αν είστε φίλοι του mountain bike σίγουρα θα βρείτε πλαγιές για να εξασκηθείτε στη Σέριφο.

Τέλος το νησί έχει οριοθετημένα και σηματοδοτημένα μονοπάτια που περιμένουν εσάς να τα εξερευνήσετε.

Σήμανση μονοπατιού μέσα σε οικισμό στη Σέριφο

Βρείτε μας

Σχετικά με το e-serifos.com

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-serifos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-serifos είναι ανεξάρτητες από το e-serifos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-serifos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή