Περιήγηση στη Σέριφο & πληροφορίες για τα ταξί

Πως θα μετακινηθείτε με λεωφορεία, ταξί ή με τα πόδια

Χρήσιμες πληροφορίες για τις μετακινήσεις σας

Τα χωριά της Σερίφου συνδέονται μεταξύ τους τακτικά κατά τη θερινή περίοδο με δρομολόγια που εκτελούν τοπικά λεωφορεία, ενώ τη συγκοινωνία εξυπηρετούν και ταξί.

Επίσης υπάρχουν στη Σέριφο με έδρα στο Λιβάδι (λιμάνι), επιχειρήσεις ενοικίασης αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Οι χιλιομετρικές αποστάσεις στη Σέριφο είναι μικρές και ο χρόνος πρόσβασης στα μακρινά χωριά ή παραλίες δεν ξεπερνάει τα 35 λεπτά.

Ακόμη, αν σας αρέσει η πεζοπορία, θα βρείτε καταπληκτικές διαδρομές μέσω παλιών μονοπατιών, μακριά από αμαξωτούς δρόμους. Ο χρόνος που θα χρειαστείτε εξαρτάται από τη διαδρομή που θα επιλέξετε, ξεκινώντας από 20 λεπτά.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΕΡΙΦΟ
ΧΩΡΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ 5,5 χλμ.
ΧΩΡΑ – ΠΥΡΓΟΣ 6,5 χλμ.
ΧΩΡΑ – ΓΑΛΑΝΗ 10 χλμ.
ΧΩΡΑ – ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ 11 χλμ.
ΛΙΒΑΔΙ – ΧΩΡΑ 5 χλμ.
ΛΙΒΑΔΙ – ΚΕΝΤΑΡΧΟΣ 7 χλμ.
ΛΙΒΑΔΙ – ΠΑΝΑΓΙΑ 10 χλμ.
ΛΙΒΑΔΙ – ΠΥΡΓΟΣ 11 χλμ.
ΛΙΒΑΔΙ – ΓΑΛΑΝΗ 12 χλμ.
ΛΙΒΑΔΙ – ΛΙΒΑΔΑΚΙΑ 650 μ.
ΛΙΒΑΔΙ – ΡΑΜΜΟΣ 1,5 χλμ.
ΛΙΒΑΔΙ - ΚΟΥΤΑΛΑΣ 10 χλμ.
ΛΙΒΑΔΙ - ΜΕΓΑΛΟ ΛΙΒΑΔΙ 15,5 χλμ.

Τέλος, αν σας αρέσει η πεζοπορία, θα βρείτε καταπληκτικές διαδρομές μέσω παλιών μονοπατιών, μακριά από αμαξωτούς δρόμους. Ο χρόνος που θα χρειαστείτε εξαρτάται από τη διαδρομή που θα επιλέξετε, ξεκινώντας από 30 λεπτά. Ένα πλούσιο δίκτυο από παραδοσιακά σοκάκια και μονοπάτια συνδέει όλα τα χωριά και τις περισσότερες παραλίες μεταξύ τους αλλά και με πιο απομακρυσμένες περιοχές.

Βόλτα στη Σέριφο με το αυτοκίνητο

Τα ταξί στη Σέριφο

Τη συγκοινωνία στη Σέριφο, εκτός από τα λεωφορεία, εξυπηρετούν και τέσσερα ταξί.

Όνομα Τηλέφωνο
Ρώτας Χρήστος 6973801051
Γούναρης Ιωάννης 6944473044
Μουστάκας Ευάγγελος 6944908637, 6977910589
Χαλίδα Καλλιόπη 6932431114

Βρείτε μας

Σχετικά με το e-serifos.com

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-serifos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-serifos είναι ανεξάρτητες από το e-serifos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-serifos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή