Αγοραπωλησίες Ακινήτων στη Σέριφο

Ακίνητα, οικόπεδα, καταστήματα προς πώληση ή ενοικίαση στη Σέριφο

Serifos Realestate

Καταχώρηση ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ Αγγελίας

Κλείστε μία προβεβλημένη αγγελία και σας φτιάχνουμε χωρίς χρέωση μία σελίδα με φωτογραφίες, κείμενο και χάρτη, για τη σωστή προβολή του ακινήτου σας, σε 3 γλώσσες! Η προβολή θα γίνει στα Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

Το κόστος της προβεβλημένης αγγελίας είναι 112€ + ΦΠΑ, για πάντα!

Καταχώρηση ΔΩΡΕΑΝ Αγγελίας

Τα στοιχεία της δωρεάν αγγελίας (ΕΙΔΟΣ, ΘΕΣΗ, ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ) προβάλλονται στους παραπάνω πίνακες στα ελληνικά.

Για καλύτερη προβολή της αγγελίας σας, επιλέξτε την ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ.

Καταχώρηση αγγελιών γίνεται μόνο για ακίνητα που βρίσκονται στη Σέριφο

Καταχώρηση Αγγελίας Δωρεάν Προβεβλημένη
Καταχώρηση σε πίνακα
Διαφήμιση σε πλαίσιο με φωτογραφία + κείμενο, στο πάνω μέρος της σελίδας
Δημιουργία αποκλειστικής ιστοσελίδας με φωτογραφίες, κείμενο και χάρτη
Προβολή στα ελληνικά
Προβολή στα αγγλικά
Προβολή στα γαλλικά
Αξία δωρεάν 112€ + Φ.Π.Α.

Βρείτε μας

Σχετικά με το e-serifos.com

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-serifos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-serifos είναι ανεξάρτητες από το e-serifos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-serifos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή