Γαλανή, Σέριφος

Ο γραφικός οικισμός της Γαλανής στη Σέριφο

Ο αμφιθεατρικά χτισμένος οικισμός της Γαλανής

Η Γαλανή βρίσκεται στη βόρεια πλευρά της Σερίφου και είναι χτισμένη αμφιθεατρικά πάνω στην πλαγιά του βουνού. Πήρε το όνομά της από τα αρχαία ορυχεία γαληνίτη που βρίσκονται στην περιοχή και είναι ένας πολύ όμορφος οικισμός, με ασβεστωμένα κατάλευκα σπιτάκια και κουκλίστικα σοκάκια, ενώ προσφέρει και μία μαγευτική θέα στο Αιγαίο.

Από εδώ ξεκινάει και μονοπάτι που καταλήγει στον πανέμορφο όρμο της Συκαμιάς με την εξαίσια παραλία.

Φωτογραφίες

Πανοραμική φωτογραφία του χωριού Γαλανή Ο οικισμός Γαλανή όπως φαίνεται από μακριά Ο αμφιθεατρικά χτισμένος οικισμός της Γαλανής Εγκαταλελειμένο κτίσμα στο χωριό Γαλανή Η αρχή του μονοπατιού από τη Γαλανή στη Συκαμιά Ο οικισμός της Γαλανής στη Σέριφο Θέα στη ρεματιά και στη θάλασσα από τη Γαλανή

Βρείτε μας

Σχετικά με το e-serifos.com

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-serifos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-serifos είναι ανεξάρτητες από το e-serifos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-serifos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή