Πύργος, Σέριφος

Ο εγκαταλελειμένος οικισμός Πύργος

Ένας από τους παλαιότερους οικισμούς της Σερίφου

Ο Πύργος βρίσκεται σχεδόν 1,5 χλμ. από την Παναγιά και είναι από τους παλιότερους οικισμούς της Σερίφου. Σήμερα υπάρχουν μόνο εγκαταλελειμμένα σπίτια καθώς, γύρω στο 2000, οι κάτοικοί του τον εγκατέλειψαν επειδή δεν υπήρχαν υποδομές (χώροι υγιεινής, δίκτυο ύδρευσης, ηλεκτροδότησης).

Όποτε όμως τους δίνεται η ευκαιρία τον ξαναζωντανεύουν, όπως στο πανηγύρι του Δεκαπενταύγουστου ή σε ιδιωτικές γιορτές και επετείους.

Βρείτε μας

Σχετικά με το e-serifos.com

Πολιτική Απορρήτου
Όροι Χρήσης

*Αποποίηση ευθύνης: Οι πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που παρατίθενται και τις υπηρεσίες που παρέχονται ίσχυαν κατά το χρόνο της δημοσίευσης. Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τις ελάχιστες και μέγιστες διαθέσιμες τιμές των προϊόντων και των υπηρεσιών. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κάθε φορέα εκμετάλλευσης για περαιτέρω πληροφορίες. Το e-serifos δεν έχει ευθύνη αναφορικά με οποιουσδήποτε άλλους δικτυακούς τόπους που μπορεί να έχετε πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Ορισμένες ιστοσελίδες που συνδέονται με την ιστοσελίδα e-serifos είναι ανεξάρτητες από το e-serifos και δεν είναι υπό τον έλεγχό του. Το e-serifos δεν εγκρίνει ή αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη για τη χρήση των δικτυακών τόπων που ανήκουν ή διαχειρίζονται από τρίτους και δεν κάνει καμία δήλωση ή παρέχει καμία εγγύηση σε σχέση με την καταλληλότητα οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών. Παρακαλούμε διαβάστε τους όρους χρήσης πριν προχωρήσετε στη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

Αρχή